A apărut numărul 6 al revistei Must Read Magazine

Din nou decembrie, din nou iarnă, din nou în așteptarea unor sărbători care nu au vreme de stat prea mult în vizită. Ne zâmbim parcă puțin mai mult, ne transformăm în rutină alergarea după cadouri, fără neapărat să ne gândim la persoanele cărora le dăruim, ci mai degrabă la gest… să nu uităm șampania de Anul Nou, nu se poate fără. Știm că e luna darurilor, dar oare știm să dăm ceva din suflet? Mereu la fel și mereu trecător, când, de fapt, fiecare decembrie ar trebui să se remarce prin unicitate și să rămână memorabil.

Asta vă propun pentru ultimii pași prin 2020.

Să dăruiți – să dăruiți din suflet, nu pentru că „așa se face”, ci pentru că doriți să creați bucurii oamenilor dragi, cunoștințelor, chiar și străinilor. Să dăruiți cu inima, nu cu un card bancar. Să aveți în gând persoana, nu „obligativitatea” unui gest. Să confecționați zâmbete prin darurile voastre, nu „mulțumesc-uri” formale. Să umpleți sufletele celor care vă înconjoară cu fericire și privirea să vă fie lumină.

 Să faceți sărbătoarea să fie sărbătoare, nu încă o zi efemeră din calendar. Iar sărbătoarea nu se rezumă la masa încărcată și la oaspeții care trebuie să sosească. Sărbătoarea semnifică bucurie, pace, armonie. Optați întotdeauna pentru a vă înconjura de oameni cu adevărat dragi sufletului în zilele de sărbătoare pentru a vă putea bucura de această perioadă.

Citește gratuit, în format digital, numărul 6 al revistei Must Read magazine!

Să nu treceți prin încă un decembrie care parcă abia așteaptă și el să plece. Să îl faceți să rămână viu prin specialul pe care i-l atribuiți. Creați-vă momente autentice pe care să vi le amintiți cu plăcere și peste mulți ani de acum înainte. Oferiți fiecărui decembrie ceva original, ceva al lui, ceva ce nu a avut anteriorul și nu va avea următorul.

Nu-i mai permiteți timpului să zboare în zadar precum firele de nisip împrăștiate de vânt. Dați-i în schimb valoarea cuvenită. Nu-i permiteți unui an să-și ia la revedere fără realizări frumoase, fără obiective atinse, fără să oferiți din generozitatea proprie. Cu bune și cu rele, anul pleacă oricum. Să nu uităm să spunem „rămas bun” cu zâmbetul pe buze și purtând în suflet acele realizări,  nicidecum clipele mai puțin fericite.

Întâmpinați noul cu speranță, cu scopuri bine știute, cu energie și bucurie. Nu pășiți în necunoscut cu teamă și nici cu scepticism. În funcție de cum suntem noi, așa sunt și vremurile ce vin. În funcție cum ne raportăm noi la ceea ce urmează, așa ne va fi și parcursul unui an, indiferent de cifrele din el.

Și haideți să vedem partea plină a paharului, să o evidențiem cât putem de mult, până ce o va anula pe cea goală. Să ne folosim puterea din noi, acea forță de a învinge și de a trece peste obstacole. Nu a afirmat nimeni că viața ne este prietenă, dar nici viața nu s-a declarat vreodată dușmanul omului. Să-i acceptăm așadar provocările cu convingerea că putem să le facem față și să trecem prin încă un an cu scopul de a-i crea un happy end.

Cred cu tărie că fiecare an din calendar ar trebui să aibă un happy end. Să ni-l propunem din prima zi. Să fim precum un autor de carte care își construiește povestea pas cu pas, ajungând la  „Au trăit fericiți până la adânci bătrâneți…”. Nu toată acțiunea este roz, nu toate personajele sunt pozitive, nu toate întâmplările sunt „drepte”, dar noi suntem autorii – avem creionul în mână și putem oricând schimba/ajusta/rescrie lucrurile în așa fel încât să le încheiem în cea mai fericită notă posibilă.

Vă doresc un timp al bucuriei, al reușitelor, al iubirii și al celebrărilor fericite! Să vă fie, înainte de toate, sufletul și viața pline de lumină!

4 gânduri despre „A apărut numărul 6 al revistei Must Read Magazine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.