CUM ÎȚI SCHIMBĂ VIAȚA O REMODELARE CORPORALĂ

Cercetările în domeniul psihologiei scot la iveală faptul că procedurile de remodelare corporală au un impact major asupra vieții unui individ, iar acest impact nu este doar unul de natură vizuală.

Ființele umane sunt, în mod natural, și ființe sociale. Relațiile interumane stimulează sănătatea mintală, aducând în același timp bucurie. Însă faptul că nu te simți bine cu felul în care arăți poate împiedica dorința de a te angaja în orice tip activitate socială. Aspectul fizic joacă un rol extrem de important în ceea ce privește stima de sine a unei persoane și, studiile arată că, după o ședință de remodelare corporală, imaginea de sine și încrederea în forțele proprii se îmbunătățesc semnificativ. Astfel, beneficiile pentru sănătate și starea mentală fac adesea ca tratamentele corporale să fie o investiție și în bunăstarea emoțională a unei persoane.

Ce înseamnă remodelare corporală?

Remodelarea corporală sau conturarea corpului reprezintă o procedură cosmetică prin care se pot modela anumite zone ale corpului, eliminându-se grăsimea și întărind pielea. Nu este o procedură prin care se slăbește, așa cum este eronat înțeleasă adeseori, ci o sculptare a anumitor zone unde pierderea în greutate nu este eficientă sau, în unele cazuri, este necesară chiar după o pierdere semnificativă în greutate care s-a soldat cu piele lăsată.

Remodelarea corporală poate fi obținută prin proceduri chirurgicale invazive sau prin proceduri non-chirurgicale și non-invazive. În primul caz, riscurile sunt, bineînțeles, mai mari, de aceea tratamentele corporale fără durere și fără „cuțit” au câștigat foarte mult teren, mai ales că pot oferi aceleași efecte și beneficii.

Cu toate acestea, atunci când se optează pentru tratamente corporale, fie ele fără riscuri, e bine să ne documentăm puțin anterior și să alegem tehnologie de ultimă oră care să și ofere ceea ce ne dorim fără disconfort sau ședințe fără număr. Ideea e să ajungem la rezultatele dezirabile fără o investiție temporală majoră și cu efort minim.

La un simplu search pe motoarele de căutare, se vor observa o multitudine de device-uri de body reshape, puține clinici sunt însă capabile să garanteze efectele și eficiența rapidă. Majoritatea oferă rezultate graduale deși promovează insistent tehnologia folosită. Garanții? Foarte puține și nu pe termen lung.

De ce Idilliq poate garanta rezultatele?

Tehnologia de ultimă generație de care dispune Idilliq by Estetiq este nu doar una revoluționară, ci și axată pe efectele dorite. Combinația dintre radiofrecvența Tripolară TriLipo (RF) și Activarea Dinamică a Mușchilor (DMA) conduc către remodelare corporală de succes, în perfectă siguranță, fără necesitatea unei perioade de recuperare ulterioare. Rezultatele sunt demonstrate clinic, așa că nu există niciun dubiu asupra eficacității și, în plus, eficiența acestor tratamente corporale este una pe termen lung.

Am putea afirma că tehnologia Trilipo „face minuni”, dar adevărul este că la bază stau specialiști, studii, cercetări și testări minuțioase care reușesc să transforme în zilele noastre imposibilul în posibil. În acest moment te afli la un click distanță de a arăta așa cum vrei. Oferă-ți șansa de a avea corpul dorit încă de la prima ședință de tratament printr-o simplă programare la Idilliq.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.