A apărut numărul 3 al revistei Must Read magazine

A apărut numărul 3 al revistei Must Read magazine.

Citeşte gratuit varianta online a revistei Must Read magazine!

Primăvara soseşte nu doar cu o feerie de culori pastelate şi arome florale, ci şi cu speranţă: speranţa unui nou început, speranţa unei dezmorţiri, a unor planuri noi, a unor activităţi menite să ne scoată din letargie. Primăvara este despre viaţă şi suflet, despre zâmbete şi daruri, despre frumosul din noi, despre renaştere, despre energie.

Must Read magazineSă întâmpinăm aşadar primăvara cu bucurie, să îndrăznim să-i zâmbim vieţii pentru că am mai ieşit dintr-o iarnă, să păşim înainte cu o doză mărită de curaj pentru că e timpul să arătăm că putem mai mult. E vremea să ne punem în aplicare planurile, să trecem la acţiune, să lăsăm rutinele acasă. Totodată e cazul să ne bucurăm de lucrurile simple, acelea care ne picură în suflete stropi de fericire.

Primăvara spune poveşti tuturor acelora care sunt dispuşi să o asculte. Citeşte o carte în aer liber, optează pentru o plimbare în parc, fă-ţi timp să respiri aerul dimineţii, ridică-ţi privirea la pomii înfloriţi, pune-ţi lalele în glastră şi priveşte în jurul tău mai mult – vei observa că viaţa o ia de la capăt în fiecare primăvară, că totul se înnoieşte diferit, vesel, optimist. Participă la viaţă odată cu natura şi devino o altă variantă a ta, una mai bună, mai pozitivă.

Schimbă-ţi starea de spirit şi lasă buna dispoziţie să-şi spună cuvântul! Dincolo de tabloul idilic al sezonului, sunt studii care ne informează că primăvara alungă stresul şi că are efecte uimitoare asupra psihicului uman. Cercetătorii de la Universitatea Michigan spun că printre beneficiile majore ale primăverii se numără îmbunătăţirea creativităţii, randamentul sporit în diverse activităţi, starea pozitivă.

Să profităm, aşadar, de emoţia de primăvară, să asistăm la un adevărat spectacol al naturii şi să ne eliberăm de sub presiunea timpului!

Editor: Mara Mădălina Caloian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.