Lansarea unui site care susţine dezvoltarea intelectuală

Vă vorbeam zilele trecute despre dezvoltarea intelectuală şi rolul ei în stilul de viaţă şi nivelul de trai. Dacă doriţi să recitiţi/citiţi articolul pentru cei care încă nu l-aţi lecturat, îl găsiţi aici. Astăzi am plăcerea să vă anunţ lansarea unui site care susţine dezvoltarea intelectuală şi care îşi răsfaţă cititorii abonaţi cu bonusuri şi multe surprize în exclusivitate. Pe kroberto.com, site-ul autorului Roberto Kuzmanovic, găsiţi multe articole de publicistică care vă ţin la curent cu noutăţi din diverse domenii, literatură de calitate, sfaturi şi tehnici de antrenare a intelectului. Mai mult, autorul volumului de poeme „Cu tine capăt glas” este deschis la interacţiunea cu cititorii săi, aşa că îi puteţi scrie cu încredere.

De ce recomand eu acest site? Pentru că mi se pare că îşi respectă cititorii, că oferă calitate în detrimentul cantităţii şi mai ales pentru că susţine dezvoltarea într-o societate axată în special pe consum. Faptul că mai există persoane care se gândesc şi să ofere ceva, nu doar să primească, e un lucru demn de apreciat în viziunea mea.

Vă invit, aşadar, să aruncaţi un ochi pe kroberto.com, să vă aventuraţi prin poeme, produse, articole şi să vă abonaţi dacă simţiţi că sunteţi dispuşi să investiţi în dezvoltarea voastră intelectuală!

Vă doresc lectură plăcută şi multe realizări! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.