Cărţi de citit seara

Prin multitudinea de recomandări de carte, aceste cărţi de citit seara îţi pot oferi momente cu adevărat speciale.

Seara este timpul pentru o lectură deconectantă, pentru o carte relaxantă, pentru linişte. În funcţie de genul tău literar preferat sau de starea ta de spirit, iată câteva recomandări literare care te vor captiva.

Fantastic cuceritor

Biblioteca invizibilă – Genevieve Gogman

Aventurile unei bibliotecare, în Londra stăpânită de haos, sunt absolut delicioase. Mai avem un limbaj secret pe care doar bibliotecarii îl pot folosi, multă magie şi un personaj masculin cuceritor şi misterios.

Romance delicios

După ce te-am pierdut – Jojo Moyes

După doza de suferinţă acută din „Înainte să te cunosc”, autoarea decide să „îndulcească” tragedia şi să ofere o şansă iubirii împlinite. În ce măsură va reuşi acest volum să anihileze din drama precedentă, rămâne de văzut.

Istorie tumultoasă

Pasărea furtunii – Conn Iggulden

Cocktail-ul de istorie servit din perspectiva lui Conn Iggulden poartă cititorul înapoi în timp, în vremea unui război controversat ale cărui culise sunt chiar mai monstruoase decât lupta în sine.

SF fascinant

Împăratul gheţurilor – Ana Maria Negrilă

Combinând SF-ul cu elemente fantasy, „Împăratul gheţurilor” ne oferă o aventură pe cinste şi o eroină demnă de admirat. Cartea nu poate fi lăsată din mână, mai ales că antagonistul ne oferă o doză mărită de mister şi suspans.

Horror time

Casa bântuită – Shirley Jackson

Romanul lui Shirley Jackson generează fiori reci care explică titlul destul de sugestiv. Curajoşii şi iubitorii genului vor savura acţiunea cărţii cu maximum de adrenalină.

Epic love

Fire in you – Jennifer L. Armentrout

Iubirea epică însoţită de o pasiune devastatoare reprezintă stilul lui J. L. Armentrout. „Fire in you” este cartea ideală de consumat în serile în care îţi doreşti relaxare. Cu siguranţă atmosfera se va schimba radical în timpul lecturării.

Transgressive illness

Aer şi MSbP – Răzvan T. Coloja

Tot de la editura Crux Publishing propun o ficţiune transgresivă menită să provoace întrebări, să întindă nervii dureros până la insuportabil şi să genereze stări emoţionale intense.

Historical romance

Sub asediul iubirii – Johanna Lindsey

O carte romantică, cu o acţiune petrecută într-o epocă apusă şi totuşi atât de încântătoare încât te face să visezi cu ochii deschişi. Propunerea mea este un volum din colecţia Iubiri de poveste – „Sub asediul iubirii” de J. Lindsey.

Loving poems

Ad Infinitum – antologie de poezii coordonată de Roberto Kuzmanovic

Iubitorii de poezie se pot delecta cu versuri alese şi reunite într-o antologie pentru diverse gusturi. Ad Infinitum îi oferă serii accente calde, poartă cititorul prin mesaje rimate şi este un must have în bibliotecă.

În dulcele stil clasic

Dama cu camelii – Alexandre Dumas

O poveste clasică nu se demodează niciodată şi pare atemporală în multitudinea de publicaţii. Eu optez pentru puţin „sirop” parizian şi propun „Dama cu camelii” de Alexandre Dumas pentru o călătorie de neuitat prin oraşul iubirii şi pentru a fi martorii unor destine supuse hazardului.

3 gânduri despre „Cărţi de citit seara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.