A apărut numărul 2 al revistei Must Read magazine

CopertaÎn apropierea sărbătorilor de iarnă parcă devenim altfel, parcă se accesează într-un mod diferit butonul emoţional şi încercăm, atât cât putem fiecare, să fim mai buni, mai generoşi, mai sociabili. Suntem mult mai dispuşi să împărţim cu cei dragi timp de calitate, petrecem mai multă vreme în confortul unui acasă, oarecum neglijat în restul anului şi, nu în ultimul rând, febra cadourilor, dorinţa de a aduce bucurie ne cuprind într-un mod magic.

Citeşte gratuit aici revista Must Read magazine numărul 2!

Ei bine, acesta este Crăciunul, în asta constă magia iernii, despre această stare de spirit este vorba atunci când colindele răsună pe drum şi în case deopotrivă. Nu evenimentul în sine este important, ci mesajul lui, felul în care ne uneşte şi ne schimbă dispoziţia. Da, vine Moş Crăciun, se naşte Hristos, se îmbracă totul în lumini strălucitoare, dar cel mai important este ceea ce se petrece în sufletul omului, iar acesta este cuprins de farmecul sărbătorilor care reuşesc să producă acea stare pe care nicio altă perioadă nu ne-o oferă.

Citeşte varianta online a revistei Must Read magazine! 

În luna decembrie avem ocazia de a ne schimba destinul. Poate că sună cumva de domeniul fantasticului, dar este vorba doar de ceea ce facem noi, pe cont propriu. De fiecare dată, în decembrie o putem lua de la capăt, cu determinare, cu perseverenţă, cu o convingere puternică. Indiferent de starea ta actuală, stabileşte-ţi noi rezoluţii, notează-le într-o nouă agendă, iar noul an se va dovedi unul bun. Aplică generozitatea şi atunci când vine vorba despre propria persoană şi porneşte la un nou drum, de data aceasta exact aşa cum ţi-l doreşti. Zâmbeşte-ţi şi ţie şi umple-ţi sufletul de speranţă pentru atât timp cât ai puterea de a crede în ele, dorinţele se împlinesc!

Sărbători fericite!

Editor Mara Caloian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.