Citeşte gratuit primul număr al revistei Must Read magazine

Ghandi spunea: „Fii tu schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume.” Şi pornind de la schimbarea dorită, Must Read magazine încearcă să ofere literatură şi dezvoltare personală cititorilor săi, astfel încât aceştia să regăsească farmecul şi beneficiile lecturii, dar şi motivaţia de a se pune în mişcare, de a trece peste obstacolele vieţii de zi cu zi, de a face faţă numeroaselor presiuni ale societăţii moderne.

Citeşte aici gratuit primul număr al revistei!

Auzim tot mai des cuvinte precum stres, extenuare, astenie, depresie şi lista poate continua. De asemenea, se vorbeşte tot mai mult despre interesul scăzut al românilor pentru literatură, în timp ce autorii contemporani nici măcar nu primesc şansa de a-şi face operele cunoscute. Situaţia nu este una roz, dar nici imposibil de remediat, dacă ne transformăm fiecare în schimbarea despre care ne vorbea Ghandi.

Consider că Must Read magazine este un pas către această schimbare, venită din dorinţa de a atrage oamenii în universul literar, de a încuraja autorii şi de a le evidenţia valoarea scriiturii, de a facilita accesul la cultură, de a prezenta literatura într-o lumină nouă, de a alunga într-o mare măsură pesimismul şi negativismul, aducând în loc încredere în forţele proprii, o dezvoltare a nivelului intelectual şi îmbunătăţirea capacităţii de comunicare.

Descarcă gratuit de aici primul număr al revistei!

Atât lectura cât şi dezvoltarea personală ajută omul modern să evolueze pozitiv, să îşi descopere potenţialul maxim şi să şi-l valorifice în mod constructiv, oferindu-i posibilităţi multiple. Vă invit aşadar să faceţi primul pas în lumea Must Read magazine şi să vă bucuraţi de cultura contemporană!

Editor Mara Mădălina Caloian

 

10 gânduri despre „Citeşte gratuit primul număr al revistei Must Read magazine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.